Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

013

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

013

Online

website

Pseudoniemen

Bat Cave, Batcave, Loos, MuziekKantenWinkel, Muzikantenwinkel, Noorderlicht, Noorderligt

013

Het Tilburgse 013 bestaat sinds 1998 en is een voortzetting van de podia Noorderligt en Bat Cave. Ook de MuziekKantenWinkel participeert in 013. Het podium programmeert breed en is in de regio het grootse poppodium. In 013 vinden de jaarlijkse festivals Incubate en Roadburn plaats. Daarnaast is er de vaste ...
Volledige biografie...

Biografie 013

Het Tilburgse 013 bestaat sinds 1998 en is een voortzetting van de podia Noorderligt en Bat Cave. Ook de MuziekKantenWinkel participeert in 013. Het podium programmeert breed en is in de regio het grootse poppodium. In 013 vinden de jaarlijkse festivals Incubate en Roadburn plaats. Daarnaast is er de vaste maandelijkse dansavond LOOS. Ook zijn er, in de kleine zaal, speciale avonden, verzorgd door studenten van de Popacademie. In de kelders van 013 bevinden zich oefenruimten en een opnamestudio.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's 013

Audio/Video 013

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer