Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ADANI & WOLF

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Adani & Wolf in 2009

Periode

2003 - heden

Genre

filmmuziek, lounge

Online

Officiële website

Adani & Wolf

Adani & Wolf is het producersduo Rob Gaasterland en Daniël Testas. Na Project 2000 en productiewerk voor ondermeer Praful brengen ze begin 2004 het album Les Seigneurs uit met daarop invloeden uit jazz en latin, muziek die verwijst naar Franse en Italiaanse films uit de zestiger jaren, en gastbijdragen van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rob Gaasterland   elektronica
Daniël Testas   elektronica

Genoemd in de biografie van

2003   Project 2000
2003   Rob Gaasterland

Biografie Adani & Wolf

Adani & Wolf is het producersduo Rob Gaasterland en Daniël Testas. Na Project 2000 en productiewerk voor ondermeer Praful brengen ze begin 2004 het album Les Seigneurs uit met daarop invloeden uit jazz en latin, muziek die verwijst naar Franse en Italiaanse films uit de zestiger jaren, en gastbijdragen van o.a. gitarist Ernest Ranglin (Bob Marley, St Germain), zangeres Billie Godfrey, zanger Neobe (Marijn van Teylingen) en Praful. Vier nummers van de plaat zijn ook terug te vinden op de soundtrack van de speelfilm Phileine Zegt Sorry. Het album Supersteam (2009) bevat bijdragen van onder anderen Praful, Berenice van Leer (Wicked Jazz Sound Band) en Mieke Stemerdink alias Lamiga. Op het album Into The Outback (december 2010) is onder meer zangeres Mieke Stemerdink (De Gigantjes, Mieke Giga & The New Swing Show) te horen in twee nummers.

Discografie Adani & Wolf

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Adani & Wolf

Audio/Video Adani & Wolf

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer