Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AGORA SIM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Agora Sim in 2008

Periode

2007 - 2008

Genre

bossanova, jazz, samba, wereldmuziek

Agora Sim

Agora Sim is een internationaal trio dat zich toelegt op Braziliaanse samba. Het repertoire van de Portugese zangeres Magda Mendes, de Molukse jazzgitarist Maurice Rugebregt en de Duitse percussionist Udo Demandt refereert aan oude samba, bossanova, sambajazz en sambafunk, aangevuld met invloeden uit fado, flamenco, pop, latin en traditionele Molukse ...
Volledige biografie...

Biografie Agora Sim

Agora Sim is een internationaal trio dat zich toelegt op Braziliaanse samba. Het repertoire van de Portugese zangeres Magda Mendes, de Molukse jazzgitarist Maurice Rugebregt en de Duitse percussionist Udo Demandt refereert aan oude samba, bossanova, sambajazz en sambafunk, aangevuld met invloeden uit fado, flamenco, pop, latin en traditionele Molukse muziek. Mendes en Demandt maken ook deel uit van de band LuzAzul. Demandt is daarnaast hoofdvakdocent Braziliaanse gitaar aan het Rotterdams Conservatorium/Codarts. Magda Mendes maakt ook deel uit van het trio Jiga-Vôo.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Agora Sim

Audio/Video Agora Sim

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer