Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ALEXANDER BREUGEM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1979 - heden

Genre

hedendaags

Biografie Alexander Breugem

Alexander Breugem is geboren op 15 april 1979 in Schiedam. Opleiding Hij kreeg gitaarles van Harry Pothof en studeerde muziektheorie bij Patrick van Deurzen aan het Rotterdams Conservatorium. Tevens nam hij deel aan compositieworkshops van Lorre Lynn Trytten en Andries van Rossum. Activiteiten Alexander Breugem studeerde aan de TU Delft waar hij experimenteel onderzoek ...
Volledige biografie...

Biografie Alexander Breugem

1979

Alexander Breugem is geboren op 15 april 1979 in Schiedam.


Opleiding

Hij kreeg gitaarles van Harry Pothof en studeerde muziektheorie bij Patrick van Deurzen aan het Rotterdams Conservatorium. Tevens nam hij deel aan compositieworkshops van Lorre Lynn Trytten en Andries van Rossum.


Activiteiten

Alexander Breugem studeerde aan de TU Delft waar hij experimenteel onderzoek deed naar sedimenttransport in turbulente stromingen. Inmiddels werkt hij bij een internationaal bureau voor watertechnologie.


Prijzen

In 1999 kreeg Alexander Breugem de 1ste prijs van het LOAM Compositieconcours (categorie jongeren 18 tot 22 jaar) voor Numquam sanabile vulnus, voor fluit, klarinet, xylofoon, gitaar, viool en contrabas.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Alexander Breugem

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer