Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ANNE VAN VEEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Anne van Veen in 2011

Periode

30-06-1983 - heden

Genre

luisterlied, Nederlandstalig, zang

Online

Officiële website

Anne van Veen

Anne van Veen (Gouda, 30 juni 1983), dochter van Herman van Veen, studeert in de zomer van 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In het kader van het afstuderen doet ze vier avonden een liedjesprogramma in de Kleine Komedie onder de regie van Ruut Weissman. In mei ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2007   Herman van Veen

Biografie Anne van Veen

Anne van Veen (Gouda, 30 juni 1983), dochter van Herman van Veen, studeert in de zomer van 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In het kader van het afstuderen doet ze vier avonden een liedjesprogramma in de Kleine Komedie onder de regie van Ruut Weissman. In mei 2007 speelt ze mee in de door Stichting Carré Theaterproducties geproduceerde toneeldocumentaire Stuff Happens van David Hare. Van Veen spreekt ook regelmatig radiocommercials in. In het seizoen 2007-2008 gaat de zangeres voor het eerst de theaters in met haar eigen liedjesprogramma Anne, met Jasper Slijderink op piano, in 2010-2011 gevolgd door de voorstelling Wilde Lucht.

Discografie Anne van Veen

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Anne van Veen

Audio/Video Anne van Veen

Video Anne van Veen

Anne van Veen
Anne van Veen
Anne van Veen - Wilde Lu...
Anne van Veen -  Wilde Lucht
Trailer Anne van Veen - A...
Trailer Anne van Veen - ANNE
Anne van Veen
Anne van Veen
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Anne van Veen

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer