Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

APPLE3

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Apple3

Genre

jazz, pop jazz

Online

Officiƫle website

Apple3

Apple3 is een popjazztrio uit Haarlem met repertoire dat bestaat uit nummers van Adele, Amy Winehouse, Caro Emerald, John Mayer, Bruno Mars en Marilyn Monroe, afgewisseld met jazz standards zoals All Of Me, Cheek To Cheek, Funny Valentine en Sweet Georgia Brown. Het trio krijgt in 2012 bekendheid dankzij de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Hans Hooijer   gitaar
Ted Jordens   contrabas
Sandra van Nieuwland   zang

Biografie Apple3

Apple3 is een popjazztrio uit Haarlem met repertoire dat bestaat uit nummers van Adele, Amy Winehouse, Caro Emerald, John Mayer, Bruno Mars en Marilyn Monroe, afgewisseld met jazz standards zoals All Of Me, Cheek To Cheek, Funny Valentine en Sweet Georgia Brown. Het trio krijgt in 2012 bekendheid dankzij de succesvolle deelname van Sandra van Nieuwland aan de talentjacht The Voice Of Holland bij RTL4.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Apple3

Audio/Video Apple3

Video Apple3

Repetitie Pop-/Jazzcombo ...
Repetitie Pop-/Jazzcombo Applethree
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Repetitie Pop-/Jazzcombo Applethree

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer