Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ARE MC

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Are MC

Periode

1989 - heden

Genre

funk, hiphop

Online

Officiële website

Are MC

Are MC is rapper Coen Grooten (1970). Zijn muzikale carrière begint in de vroege hiphopformatie Dope Posse. Daarna is hij te horen in Family Jewels en de funkband Seven Eleven. Op initiatief van manager/gitarist Dice verschijnt eind september 2006 zijn eerste soloplaat Spaced Out op het onafhankelijke label 4XM. De ...
Volledige biografie...

Bezetting

Coen Grooten   rap

Genoemd in de biografie van

2006   D.A.M.N.
2006   Seven Eleven
2006   UJ
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Are MC

Are MC is rapper Coen Grooten (1970). Zijn muzikale carrière begint in de vroege hiphopformatie Dope Posse. Daarna is hij te horen in Family Jewels en de funkband Seven Eleven. Op initiatief van manager/gitarist Dice verschijnt eind september 2006 zijn eerste soloplaat Spaced Out op het onafhankelijke label 4XM. De cd is opgenomen in de studio Dope Lab van producer Oh-Jay (UJ) en bevat hiphop gecombineerd met funk. De rapper beheert het eigen label Shelltoe Entertainment. Grootens broer Ad maakt deel uit van Pater Moeskroen.

Discografie Are MC

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Are MC

Audio/Video Are MC

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer