Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ARSENAALTHEATER

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

country, rock

Online

website

Arsenaaltheater

Het Arsenaal Theater bestaat in zijn huidige vorm sinds 1993, maar de culturele geschiedenis van deze plek gaat terug tot 1896, toen hier een sociëteitsgebouw werd geopend. Het theater bestaat uit een grote zaal, een grand café en drie kleine zalen, met een totale capaciteit van 940. Er wordt zeer ...
Volledige biografie...

Biografie Arsenaaltheater

Het Arsenaal Theater bestaat in zijn huidige vorm sinds 1993, maar de culturele geschiedenis van deze plek gaat terug tot 1896, toen hier een sociëteitsgebouw werd geopend. Het theater bestaat uit een grote zaal, een grand café en drie kleine zalen, met een totale capaciteit van 940. Er wordt zeer breed geprogrammeerd, van jazz tot rockabilly, van theater tot cabaret. Het theater is onderdeel van het Arsenaalcomplex, de uitgaansboulevard van Vlissingen.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Arsenaaltheater

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer