Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ASTRID MARZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1973 - heden

Genre

country, zang

Astrid Marz

Astrid Marz is de voormalige zangeres van Sommerset. In 1983 verschijnt van haar de single Carolina. Sinds 5 mei 1997 is ze dirigent van het door haar opgerichte koor De Popsisters in Zeewolde. Na het winnen in 2000 van de solistenprijs van Stichting Country Promotion Oss (SCPO) richt de zangeres ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1983   Sommerset

Biografie Astrid Marz

Astrid Marz is de voormalige zangeres van Sommerset. In 1983 verschijnt van haar de single Carolina. Sinds 5 mei 1997 is ze dirigent van het door haar opgerichte koor De Popsisters in Zeewolde. Na het winnen in 2000 van de solistenprijs van Stichting Country Promotion Oss (SCPO) richt de zangeres het trio De Rosettas op waarmee ze in diverse genres zingt op feesten en presentaties.

In bezetting van

Sommerset   zang

Discografie Astrid Marz

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Astrid Marz

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer