Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AT NO BIKINI BEACH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

At No Bikini Beach in 2010

Periode

2004 - heden

Genre

instrumentaal, pop/rock, post-rock

At No Bikini Beach

At No Bikini Beach is een instrumentale poprockgroep, opgericht door Arnold van de Velde en René van Lien uit Feverdream. Met drummer Bart Hoevenaars (Mono, Sir Ian) neemt de band vier nummers op, geproduceerd door Vincent Matthias van Duin (The New Earth Group) en met Corno Zwetsloot als engineer, en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Arnold Van De Velde   gitaar
René Van Lien   basgitaar
Micha Haring   drums
Jos Hoevenaars   basgitaar, percussie, producer, toetsinstrumenten, vibrafoon

Overige muzikanten

Bart Hoevenaars   drums

Genoemd in de biografie van

2008   Feverdream

Biografie At No Bikini Beach

At No Bikini Beach is een instrumentale poprockgroep, opgericht door Arnold van de Velde en René van Lien uit Feverdream. Met drummer Bart Hoevenaars (Mono, Sir Ian) neemt de band vier nummers op, geproduceerd door Vincent Matthias van Duin (The New Earth Group) en met Corno Zwetsloot als engineer, en wordt kort getourd door Europa met de bevriende band Solo Men Only. Vanaf 2008 neemt Micha Haring (Elle Bandita, Sir Ian) plaats achter de drumkit en krijgt het trio versterking van Jos Hoevenaars (The New Earth Group, Sir Ian) als producer en vierde bandlid. Het kwartet neemt in de eerste maanden van 2009 in de eigen studio nummers op die samen met de tracks uit 2008 verschijnen op het debuutalbum The New Bikini (2010). De band speelt onder meer op het festival State-X New Forms (Den Haag), Motel Mozaîque (Rotterdam) en een show met de Japanse Krautrocklegende Damo Suzuki (bekend van Can).

Discografie At No Bikini Beach

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's At No Bikini Beach

Audio/Video At No Bikini Beach

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer