Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BERIGHTBACK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

BeRightBack

Periode

2004 - 2009

Genre

pop, pop/rock, rock

BeRightBack

BeRightBack is een rockband uit Hoorn. De muziek is geënt op de jaren zestig en zeventig en acts als The Who, Bob Dylan en The Beatles. De West-Friezen spelen veel in Noord-Holland en doen in 2008 mee aan de SENA Performers POPnl Award. In mei 2009 begint zanger/gitarist Tim Knol ...
Volledige biografie...

Bezetting

Kees Schaper   achtergrondzang, drums
Pieter Tensen   achtergrondzang, basgitaar
Melle Boersma   gitaar
Tim Knol   gitaar, mondharmonica, zang

Genoemd in de biografie van

2004   Tim Knol

Biografie BeRightBack

BeRightBack is een rockband uit Hoorn. De muziek is geënt op de jaren zestig en zeventig en acts als The Who, Bob Dylan en The Beatles. De West-Friezen spelen veel in Noord-Holland en doen in 2008 mee aan de SENA Performers POPnl Award. In mei 2009 begint zanger/gitarist Tim Knol een solocarrière.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's BeRightBack

Audio/Video BeRightBack

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer