Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BEDROOM MONKEES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bedroom Monkees Born To Love

Periode

2009 - heden

Genre

singer-songwriter

Bedroom Monkees

Bedroom Monkees is de band rondom zanger/gitarist Bert Smeets met voormalige leden van de Frank Boeijen Groep en aangevuld met achtergrondzangeres Elke Peeters. De muziek heeft wortels in de singer/songwritertraditie van de jaren zestig, gecombineerd met stijlelementen en technieken uit de jaren tachtig. Het debuutalbum Born To Love wordt in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bert Smeets   gitaar, mondharmonica, zang
Peter van Benthem   achtergrondzang, gitaar, mandoline
Nels Busch   basgitaar
Jos Haagmans   achtergrondzang, orgel, piano
Henk Wanders   achtergrondzang, drums, gitaar, percussie
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2009   Jos Haagmans

Biografie Bedroom Monkees

Bedroom Monkees is de band rondom zanger/gitarist Bert Smeets met voormalige leden van de Frank Boeijen Groep en aangevuld met achtergrondzangeres Elke Peeters. De muziek heeft wortels in de singer/songwritertraditie van de jaren zestig, gecombineerd met stijlelementen en technieken uit de jaren tachtig. Het debuutalbum Born To Love wordt in september 2010 gepresenteerd in zaal Merleyn te Nijmegen. Smeets is daarnaast in 2010 oprichter en woordvoerder van de actiegroep MeaCulpa, de belangenorganisatie voor slachtoffers van kindermisbruik door katholieke geestelijken.

Discografie Bedroom Monkees

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Bedroom Monkees

Audio/Video Bedroom Monkees

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer