Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BEYOND BELIEF

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1986 - heden

Genre

doommetal

Beyond Belief

Doomformatie rond zanger/gitarist A.J. van Drent. Robbie Woning is naast zijn werk bij Dead Head tevens al sinds 1990 actief in de band. Ook Dead Head gitarist Ronnie van der Wey maakt een tijdlang deel uit van Beyond Belief. Als Van Drenth zich meer op gitaar wil concentreren wordt in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Robbie Woning   gitaar
Michiel Dekker   basgitaar
Sjoerd Visch   drums
A.J. Van Drenth   gitaar, zang
Pim Blankenstein   zang

Overige muzikanten

Jacko Westendorp   drums
Ronnie van der Wey   gitaar

Genoemd in de biografie van

1992   Dead Head

Biografie Beyond Belief

Doomformatie rond zanger/gitarist A.J. van Drent. Robbie Woning is naast zijn werk bij Dead Head tevens al sinds 1990 actief in de band. Ook Dead Head gitarist Ronnie van der Wey maakt een tijdlang deel uit van Beyond Belief. Als Van Drenth zich meer op gitaar wil concentreren wordt in 2006 Pim Blankenstein (Officium Triste) de nieuwe zanger. De gitarist richt in hetzelfde jaar samen met zangeres Rachel Heyzer (ex-Occult) de band Rachel op.

Discografie Beyond Belief

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Beyond Belief

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer