Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BIRGIT SCHUURMAN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

01-07-1977 - heden

Genre

zang

Online

Officiele website

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman begint met zingen in de dance-formatie In'tense. Samen met haar zus Katja Schuurman zingt ze in de groep Jeunes Turcs. In 2000 is ze te zien in de videoclip bij de monsterhit 'Onderweg' van Abel. Ze debuteert als solo-zangeres Birgit met het album Few Like Me (2001) gevolgd ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1995   Katja Schuurman
2000   Abel
2013   Linda Wagenmakers

Biografie Birgit Schuurman

Birgit Schuurman begint met zingen in de dance-formatie In'tense. Samen met haar zus Katja Schuurman zingt ze in de groep Jeunes Turcs. In 2000 is ze te zien in de videoclip bij de monsterhit 'Onderweg' van Abel. Ze debuteert als solo-zangeres Birgit met het album Few Like Me (2001) gevolgd door Sticky Tales in 2005. Daarnaast acteert zij en speelt in musicals.

In bezetting van

Birgit   zang
In'tense   zang
Jeunes Turcs   zang

Discografie Birgit Schuurman

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Birgit Schuurman

Video Birgit Schuurman

Birgit ~ Maybe
Birgit ~ Maybe
Birgit ~ Shy
Birgit ~ Shy
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Birgit ~ Maybe

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer