Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BOOBYTRAP

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1979 - 1981

Genre

new wave

Boobytrap

De Amsterdamse new wave band Boobytrap is een voortzetting van de discogroep Satellite. De band komt niet verder dan locale optredens en enkele demo's. Hans van Pol scoort begin jaren tachtig hits met Vulcano, Carel van Houte maakt deel uit van Neel (de allereerste winnaar van de Grote Prijs van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bert Beenen   basgitaar, zang
Hans van Pol   zang
Carel Van Houte   drums
Jochem Fluitsma   gitaar

Genoemd in de biografie van

1977   Jochem Fluitsma

Biografie Boobytrap

De Amsterdamse new wave band Boobytrap is een voortzetting van de discogroep Satellite. De band komt niet verder dan locale optredens en enkele demo's. Hans van Pol scoort begin jaren tachtig hits met Vulcano, Carel van Houte maakt deel uit van Neel (de allereerste winnaar van de Grote Prijs van Nederland), Bert Beenen maakt albums met Capsones en heeft een hitje onder zijn eigen naam met de single In De Discotheek, Jochem Fluitsma wordt samen met Eric van Tijn een zeer succesvol producersduo.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Boobytrap

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer