Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BROGUM

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Brogum

Brogum wordt aan het begin van de jaren zeventig opgericht als jeugdsociëteit in Zierikzee. In de jaren tachtig wordt de functie als podium steeds meer uitgebouwd. Brogum programmeert zowel muziek als theatervoorstellingen voor een brede doelgroep. Er is één zaal met een bar. Jaarlijks organiseert Brogum het Anywave festival, waarvan ...
Volledige biografie...

Biografie Brogum

Brogum wordt aan het begin van de jaren zeventig opgericht als jeugdsociëteit in Zierikzee. In de jaren tachtig wordt de functie als podium steeds meer uitgebouwd. Brogum programmeert zowel muziek als theatervoorstellingen voor een brede doelgroep. Er is één zaal met een bar. Jaarlijks organiseert Brogum het Anywave festival, waarvan in 2010 de dertigste editie wordt gevierd.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Brogum

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer