Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CRAM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

fusion, jazz

CRAM

CRAM is een van de bands van gitarist Corrie van Binsbergen. De jazzband maakt energieke en swingende muziek met een 'speels en prettig gestoord randje'. In maart 2008 neemt CRAM het eerste album For A Dog op. Bandleden Arend Niks en Mick Pauwe leveren ook compositiebijdragen. For A Dog is ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mick Paauwe   basgitaar
Rutger van Otterloo   saxofoon
Arend Niks   drums
Corrie van Binsbergen   componist, gitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Hein Offermans

Biografie CRAM

CRAM is een van de bands van gitarist Corrie van Binsbergen. De jazzband maakt energieke en swingende muziek met een 'speels en prettig gestoord randje'. In maart 2008 neemt CRAM het eerste album For A Dog op. Bandleden Arend Niks en Mick Pauwe leveren ook compositiebijdragen. For A Dog is de eerste uitgave op Van Binsbergens eigen label Brokken Records.

Discografie CRAM

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video CRAM

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer