Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CAPSONES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1981 - 1984

Genre

rock

Capsones

Amsterdamse rockband rondom zanger/bassist Bert Beenen (ex-Satellite, Roberto Q & the Boppers) met voornamelijk Engelstalig repertoire. Begint onder de naam De Roomsoezen. Ook met gitarist Arthur Ebeling. Op hun enige album Bah! staan gastbijdragen van onder meer Hans Dagelet (schrijver van het liedjes Hot Tits) en Jochem Fluitsma (co-auteur van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan Robijns   orgel, piano, synthesizer
Ferry Wouda   drums
Annete De Jong   zang
Lydia De Koning   zang
Arthur Ebeling   gitaar, percussie, zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1980   Bert Beenen
1981   Arthur Ebeling

Biografie Capsones

Amsterdamse rockband rondom zanger/bassist Bert Beenen (ex-Satellite, Roberto Q & the Boppers) met voornamelijk Engelstalig repertoire. Begint onder de naam De Roomsoezen. Ook met gitarist Arthur Ebeling. Op hun enige album Bah! staan gastbijdragen van onder meer Hans Dagelet (schrijver van het liedjes Hot Tits) en Jochem Fluitsma (co-auteur van het nummer Not My Type).

Discografie Capsones

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Capsones

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer