Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CHI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1984 - 1987

Genre

ambient

Chi

Chi is een Rotterdams project dat ambientmuziek maakt voor audiovisuele voorstellingen. De groep wordt opgericht door Hanyo van Oosterom (a.k.a. The Flying Dutchman) en is voor het eerst live te horen en te zien in Lantaren/Venster te Rotterdam. Naast de muzikanten Van Oosterom, Michel Banabila, Jurgen Brouwer, Willem Cramer en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Hanyo van Oosterom   componist, elektronica, producer
Jurgen Brouwer   producer
Willem Cramer   gitaar
Koos Derwort   blaasinstrumenten
Michel Banabila   componist, elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

1982   Hanyo van Oosterom
1984   Michel Banabila
1987   Michel Banabila
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Chi

Chi is een Rotterdams project dat ambientmuziek maakt voor audiovisuele voorstellingen. De groep wordt opgericht door Hanyo van Oosterom (a.k.a. The Flying Dutchman) en is voor het eerst live te horen en te zien in Lantaren/Venster te Rotterdam. Naast de muzikanten Van Oosterom, Michel Banabila, Jurgen Brouwer, Willem Cramer en Koos Derwort bestaat de groep uit Fyko van Leeuwen (dia's, video). In 1986 verschijnen opnamen (vanuit een boerderij in Moordrecht en Paradiso te Amsterdam) op cassette die in 1996 postuum als The Original Recordings op cd worden heruitgebracht.

Discografie Chi

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Chi

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer