Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CHRISTIE LANE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1968 - 1970

Genre

rock

Christie Lane

Rotterdamse band met onder meer de latere producer John van Katwijk. Hun eerste single She Was A Gypsy komt uit bij het label Relax van Willem Duys. Een van de hoogtepunten in de korte carrière van de band is een reeks optredens in Londen samen met bands Yes, Family en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Tony Gloudie   drums
John van Katwijk   zang
Karel Oostveen   gitaar
Peter van Galen   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1964   John van Katwijk
1973   Lemming
1988   René Froger

Biografie Christie Lane

Rotterdamse band met onder meer de latere producer John van Katwijk. Hun eerste single She Was A Gypsy komt uit bij het label Relax van Willem Duys. Een van de hoogtepunten in de korte carrière van de band is een reeks optredens in Londen samen met bands Yes, Family en Spooky Tooth.

Discografie Christie Lane

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Christie Lane

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer