Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CLUB OF HIGH EYEBROWS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Club Of High Eyebrows

Periode

2005 - heden

Genre

alternative

Pseudoniemen

Servants Of The Servants, Silver Servant

Club Of High Eyebrows

Rockband met onder meer Rudeboy van Urban Dance Squad en League of XO Gentlemen, bassist Michael Barkey (League of XO Gentlemen) en, in de beginfase, gitarist Marco Hovius (16Down). De band maakt begin mei het podiumdebuut tijdens Puntpop in het Belgische Wuustwezel. Naast eigen materiaal speelt de groep ook nummers ...
Volledige biografie...

Bezetting

Michael Barkey   basgitaar
Niels Tusenius   gitaar
Jochem van Rooijen   drums
Patrick Tilon   rap, zang

Overige muzikanten

Marco Hovius   gitaar
Michel Van Gerrisheim   drums

Genoemd in de biografie van

2005   16Down
2005   League of XO Gentlemen
2009   The Phantom Four
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Club Of High Eyebrows

Rockband met onder meer Rudeboy van Urban Dance Squad en League of XO Gentlemen, bassist Michael Barkey (League of XO Gentlemen) en, in de beginfase, gitarist Marco Hovius (16Down). De band maakt begin mei het podiumdebuut tijdens Puntpop in het Belgische Wuustwezel. Naast eigen materiaal speelt de groep ook nummers van Urban Dance Squad. De bandnaam is in eerste instantie Servants Of The Servants, maar die blijkt eind 2006 veranderd in Silver Servant. Voordat het in Frankfurt opgenomen debuutalbum Older Now najaar 2007 uitkomt bij het Hazelwood label is de definitieve bandnaam Club Of High Eyebrows en bestaat de groep naast Barkey en Rudeboy uit Niels Tusenius (gitaar) en Jochem van Rooyen (drums).

Discografie Club Of High Eyebrows

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Club Of High Eyebrows

Audio/Video Club Of High Eyebrows

Audio Club Of High Eyebrows

Nosferatu
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer