Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COLD POPCULTURE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2000 - 2004

Genre

synthi

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Coldpop Culture

Cold Popculture

Zeeuwse synthipopgroep met voormalige metalmuzikant Jan-Chris de Koeijer (Gorefest). Na een gemengd ontvangen optreden op Noorderslag 2003 wordt het stil rondom de groep. Als drummer Erwin Polderman en zanger De Koeijer de groep verlaten, verzamelen toetsenist Danny Gras en gitarist Iljan Mol nieuwe muzikanten om zich heen en wordt de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Erwin Polderman   achtergrondzang, drums
Jan-Chris De Koeijer   basgitaar, zang
Iljan Mol   elektronica, gitaar
Danny Gras   sampler, synthesizer

Genoemd in de biografie van

2000   Orphanage
2001   Gorefest

Biografie Cold Popculture

Zeeuwse synthipopgroep met voormalige metalmuzikant Jan-Chris de Koeijer (Gorefest). Na een gemengd ontvangen optreden op Noorderslag 2003 wordt het stil rondom de groep. Als drummer Erwin Polderman en zanger De Koeijer de groep verlaten, verzamelen toetsenist Danny Gras en gitarist Iljan Mol nieuwe muzikanten om zich heen en wordt de bandnaam gewijzigd.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Cold Popculture

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer