Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COLOR ONES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Color Ones in 2011

Periode

2011 - heden

Genre

pop/rock

Online

Officiële website
Facebook

Color Ones

De Utrechtse band Color Ones komt voort uit de hitgroep Leaf (2005-2009). De vriendenclub heeft een brede muzikale smaak, variërend van Vampire Weekend, Phoenix, Coldplay tot 2Pac. Zangeres Carolien Borgers, die geen vast bandlid is maar wel regelmatig meezingt, heeft getourd als onderdeel van de rockopera Ren Lenny Ren (2004) ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ocker Gevaerts   gitaar
Martijn Konijnenburg   componist, zang
Jeroen Blumers   drums
Stan Coppers   toetsinstrumenten
Joni Scholten   basgitaar

Overige muzikanten

Carolien Borgers   zang

Genoemd in de biografie van

2005   Leaf
2009   Skiggy Rapz

Biografie Color Ones

De Utrechtse band Color Ones komt voort uit de hitgroep Leaf (2005-2009). De vriendenclub heeft een brede muzikale smaak, variërend van Vampire Weekend, Phoenix, Coldplay tot 2Pac. Zangeres Carolien Borgers, die geen vast bandlid is maar wel regelmatig meezingt, heeft getourd als onderdeel van de rockopera Ren Lenny Ren (2004) van Acda en de Munnik en speelt solo de avondvullende liedjes/cabaretprogramma's Snars (2008) en Makkelijk Praten (2011). De eerste single van het debuutalbum Color Ones (januari 2012) is het nummer See This World, geproduceerd door Skiggy Rapz (Marcel Tegelaar).

Discografie Color Ones

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Color Ones

Audio/Video Color Ones

Video Color Ones

Color Ones - See this wor...
Color Ones - See this world (Official Video)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Color Ones - See this world (Official Video)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer