Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DEVA DYNE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Déva Dyne in 2012

Periode

2010 - heden

Genre

pop

Online

Facebook

Déva Dyne

Déva Dyne ('engel van kracht') is de popgroep van zangeres/songwriter Judith Jobse, in 2000 winnares van de talentenjacht Your Big Break, samen met (trance)producer/componist Rick Snel. Op 6 april 2012 verschijnt hun debuutalbum Inner Life, een plaat met een mix van dramatische orkestrale rock en pop en teksten waarin de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Judith Jobse   zang
Rick Snel   componist, producer

Overige muzikanten

Martijn van Spaendonck   gitaar
Ronald Hendrikx   drums
Evert Zeevalkink   gitaar
Sander Kalmeijer   basgitaar
Maurits Boegman   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2010   The New Shining
2012   Judith
2012   Leendert Haaksma

Biografie Déva Dyne

Déva Dyne ('engel van kracht') is de popgroep van zangeres/songwriter Judith Jobse, in 2000 winnares van de talentenjacht Your Big Break, samen met (trance)producer/componist Rick Snel. Op 6 april 2012 verschijnt hun debuutalbum Inner Life, een plaat met een mix van dramatische orkestrale rock en pop en teksten waarin de innerlijke belevingswereld de rode draad vormt. Het duo wordt op het album terzijde gestaan door coproducer Crip Theeuwes (o.a. Bertolf, Laura Jansen), gitarist Leendert Haaksma (o.a. Anouk), toetsenist Remko Kühne (Alain Clark) en Pablo Penton (o.a. Alain Clark en Intwine). Live bestaat Déva Dyne uit een zevenkoppige band.

Discografie Déva Dyne

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Déva Dyne

Audio/Video Déva Dyne

Video Déva Dyne

Déva Dyne - Someday (offi...
Déva Dyne - Someday (official)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Déva Dyne - Someday (official)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer