Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DJ FRISS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

DJ Friss in 2011

Genre

DJ, hiphop

Online

Twitter
Officiële website

DJ Friss

DJ Friss (Jasper Lieuwma) begint op zijn zestiende als DJ, geïnspireerd door Amerikaanse DJ's als Irie en turntablist A-Trak. Hij doet onder meer muzikale kennis op tijdens zijn werk in platenzaak Poort Music in Leeuwarden. DJ Friss draait zowel hiphop als house, soul en dubstep. In 2009 wint hij de ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

1986   Kraantje Pappie

Biografie DJ Friss

DJ Friss (Jasper Lieuwma) begint op zijn zestiende als DJ, geïnspireerd door Amerikaanse DJ's als Irie en turntablist A-Trak. Hij doet onder meer muzikale kennis op tijdens zijn werk in platenzaak Poort Music in Leeuwarden. DJ Friss draait zowel hiphop als house, soul en dubstep. In 2009 wint hij de Music Maker Muzikantenprijs in de categorie hiphop tijdens de Grote Prijs van Nederland. Na zijn periode als DJ bij hiphopcrew The Proov in 2007-2010 voegt hij zich bij rapper Kraantje Pappie.

In bezetting van

The Proov   draaitafels

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's DJ Friss

Audio/Video DJ Friss

Video DJ Friss

DJ Friss makes it funky f...
DJ Friss makes it funky for you
Dj Friss
Dj Friss
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
DJ Friss makes it funky for you

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer