Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DANGER MEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Danger Men

Periode

1999 - heden

Genre

alternative

Online

Officiƫle website

Danger Men

Afsplitsing van Cords. In eerste instantie opererend als duo Marc Fabels en Petrushka Morsink, vanaf het album Friendly Fire aangevuld met Yuko Murata op toetsen, Dim Velthuizen (ex-Hallo Venray) op drums en Brian Olson (ex-The Rotterdam Ska-Jazz Foundation) op bas. De groep combineert heftige beats en samples met luide bassen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Dim Veldhuizen   drums
Yuko Murata   toetsinstrumenten
Mark Fabels   gitaar
Petrushka Morsink   gitaar, zang
Brian Olson   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1999   Cords
2000   The Rotterdam Ska-Jazz Foundation

Biografie Danger Men

Afsplitsing van Cords. In eerste instantie opererend als duo Marc Fabels en Petrushka Morsink, vanaf het album Friendly Fire aangevuld met Yuko Murata op toetsen, Dim Velthuizen (ex-Hallo Venray) op drums en Brian Olson (ex-The Rotterdam Ska-Jazz Foundation) op bas. De groep combineert heftige beats en samples met luide bassen en gitaren.

Discografie Danger Men

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Danger Men

Audio/Video Danger Men

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer