Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DAS AUDIO COMBO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Das Audio Combo

Periode

2004 - heden

Genre

instrumentaal, rock'n'roll

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Das Aldi Combo

Das Audio Combo

Instrumentale rock-'n-roll uit Groningen met leden uit Green Hornet, Jammah Tammah, Shaking Godspeed en The Firebirds en een belangrijke rol voor het Hammondorgel. De band staat op onder anderen Oerol, De Parade en Noorderslag. De debuut-EP The Dirt On The Ground verschijnt op 7'' bij het Spaanse Butterfly Records. De ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan Veenkamp   basgitaar
Arnold Veenkamp   drums
André Dodde   orgel
Hans Sulmann   baritonsaxofoon

Genoemd in de biografie van

2005   Green Hornet
2005   The Firebirds

Biografie Das Audio Combo

Instrumentale rock-'n-roll uit Groningen met leden uit Green Hornet, Jammah Tammah, Shaking Godspeed en The Firebirds en een belangrijke rol voor het Hammondorgel. De band staat op onder anderen Oerol, De Parade en Noorderslag. De debuut-EP The Dirt On The Ground verschijnt op 7'' bij het Spaanse Butterfly Records. De band gaat jarenlang door het leven als Das Aldi Combo, totdat de band in 2010 door de Duitse supermarktketen ALDI Einkauf GmbH wordt gedwongen afstand te doen van de bandnaam. Het eerste album onder de naam Das Audio Combo verschijnt in de zomer van 2010.

Discografie Das Audio Combo

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Das Audio Combo

Audio/Video Das Audio Combo

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer