Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE AZIJNFABRIEK

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

De Azijnfabriek

De Azijnfabriek in Roermond komt voort uit S61, een jongerencentrum aan de Swalmerstraat in Roermond dat in 1961 werd opgericht. Begin jaren negentig vindt het centrum een nieuw onderkomen in een voormalige azijnfabriek en wordt de naam veranderd. De Azijnfabriek bestaat uit een zaal en café, een multifunctionele bandruimte en ...
Volledige biografie...

Biografie De Azijnfabriek

De Azijnfabriek in Roermond komt voort uit S61, een jongerencentrum aan de Swalmerstraat in Roermond dat in 1961 werd opgericht. Begin jaren negentig vindt het centrum een nieuw onderkomen in een voormalige azijnfabriek en wordt de naam veranderd. De Azijnfabriek bestaat uit een zaal en café, een multifunctionele bandruimte en een filmhuis. Naast optredens van bands en dj's zijn er ook regelmatig comedynights en workshops. De Azijnfabriek richt zich op jongeren van veertien tot dertig jaar. Daarnaast is er voor kinderen onder meer de 'rockschool', waar zij instrumenten mogen bespelen.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video De Azijnfabriek

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer