Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE PUL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

De Pul

Podium De Pul is onderdeel van Stichting Compass, een samenhangend netwerk voor jongerenwerk in Uden. Het cultuurpodium is opgericht in 1968. Een deel van de activiteiten is bestemd voor jongeren, maar er zijn ook regelmatig concerten voor een oudere doelgroep. Een keer per jaar wordt het Everlasting-festival voor en door ...
Volledige biografie...

Biografie De Pul

Podium De Pul is onderdeel van Stichting Compass, een samenhangend netwerk voor jongerenwerk in Uden. Het cultuurpodium is opgericht in 1968. Een deel van de activiteiten is bestemd voor jongeren, maar er zijn ook regelmatig concerten voor een oudere doelgroep. Een keer per jaar wordt het Everlasting-festival voor en door scholieren gehouden. Er is een grote zaal en een café met podium. Aan De Pul is ook een filmhuis verbonden.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video De Pul

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer