Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE TOONZAAL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

jazz

Online

website

De Toonzaal

Muziekcentrum De Toonzaal in den Bosch is gevestigd in een voormalige synagoge uit 1823. In het gebouw zijn nog originele details bewaard gebleven. Sinds 1999 is hier het muziekcentrum gevestigd. Er is een zaal met een aparte foyer. De programmering bestaat uit diverse klassieke stijlen, met daarnaast elke vrijdag aandacht ...
Volledige biografie...

Biografie De Toonzaal

Muziekcentrum De Toonzaal in den Bosch is gevestigd in een voormalige synagoge uit 1823. In het gebouw zijn nog originele details bewaard gebleven. Sinds 1999 is hier het muziekcentrum gevestigd. Er is een zaal met een aparte foyer. De programmering bestaat uit diverse klassieke stijlen, met daarnaast elke vrijdag aandacht voor jazz. De Toonzaal is naast muziekpodium ook producent, met hedendaagse en geïmproviseerde muziek als basis.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video De Toonzaal

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer