Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE WERELD DRAAIT BUITEN

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2013 - heden

Genre

pop/rock

Online

Officiƫle website

De Wereld Draait Buiten

Het festival De Wereld Draait Buiten komt voort uit het populaire televisieprogramma De Wereld Draait Door. De eerste, uitverkochte editie vindt plaats op 7 juli 2013 op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam in samenwerking met MOJO Concerts. Het festival beslaat vijf podia: de Westerunie, de Westerliefde, het Transformatorhuis, ...
Volledige biografie...

Biografie De Wereld Draait Buiten

Het festival De Wereld Draait Buiten komt voort uit het populaire televisieprogramma De Wereld Draait Door. De eerste, uitverkochte editie vindt plaats op 7 juli 2013 op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam in samenwerking met MOJO Concerts. Het festival beslaat vijf podia: de Westerunie, de Westerliefde, het Transformatorhuis, de Gashouder en als hoofdpodium de grote tent op het nabijgelegen grasveld. Het festival is een platform voor een groot aantal jonge nieuwe acts, uit binnen- en buitenland, maar ook gevestigde artiesten. Alle artiesten die op het festival staan geprogrammeerd geven een volledig optreden met uitzondering van de DWDD-recordings. Naast de muziek biedt het festival ook stand-up comedy en literatuur. Bij aankoop van een toegangskaart wordt de bezoeker automatisch lid van de VARA.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's De Wereld Draait Buiten

Audio/Video De Wereld Draait Buiten

Video De Wereld Draait Buiten

Soundbites De Wereld Draa...
Soundbites De Wereld Draait Buiten
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Soundbites De Wereld Draait Buiten

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer