Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DEF LA DESH & THE FRESH WITNESS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Def La Desh & The Fresh Witness

Periode

1990 - 1992

Genre

hiphop

Def La Desh & The Fresh Witness

Def La Desh start in Enschede als een damesrapduo. In 1991 wordt de groep een trio na de komst van de Amerikaanse zangeres Wendy Wright. Onder de hoede van het producersduo Quinzy Lizer (echte naam: René van Verseveld) en Cooly D (echte naam Stef Bruinsma, later bekend van o.a. Flip ...
Volledige biografie...

Bezetting

Esther Munster   zang
Wendy Wright   zang
René van Verseveld   producer, remixer
Natasha Van Der Weerd   zang
Stef Bruinsma   producer

Biografie Def La Desh & The Fresh Witness

Def La Desh start in Enschede als een damesrapduo. In 1991 wordt de groep een trio na de komst van de Amerikaanse zangeres Wendy Wright. Onder de hoede van het producersduo Quinzy Lizer (echte naam: René van Verseveld) en Cooly D (echte naam Stef Bruinsma, later bekend van o.a. Flip Da Scrip) scoort Def La Desh hits met de singles Check Out The Ska en Feel The Rhythm.

Discografie Def La Desh & The Fresh Witness

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Def La Desh & The Fresh Witness

Audio/Video Def La Desh & The Fresh Witness

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer