Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DEJAFUSE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Dejafuse

Periode

2007 - heden

Genre

pop, rock

Online

Officiƫle website

Dejafuse

Dejafuse wordt opgericht door zangeres Nienke de Jong (Autumn) en gitarist/producer Arno Krabman (Spanner). De bezetting wordt gecompleteerd door gitarist Stefan Kemp (Wackmobil, Stranglers Club), bassist Bas van Dreunen (Nemesis, TAPE) en de Zweedse drummer Ludwig Witt (Spiritual Beggars, Firebird). In 2008 maakt de band in de Graveland Studio van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Nienke de Jong   zang
Arno Krabman   gitaar
Stefan Kemp   gitaar
Bas van Dreunen   basgitaar
Ludwig Witt   drums

Genoemd in de biografie van

2007   Spanner

Biografie Dejafuse

Dejafuse wordt opgericht door zangeres Nienke de Jong (Autumn) en gitarist/producer Arno Krabman (Spanner). De bezetting wordt gecompleteerd door gitarist Stefan Kemp (Wackmobil, Stranglers Club), bassist Bas van Dreunen (Nemesis, TAPE) en de Zweedse drummer Ludwig Witt (Spiritual Beggars, Firebird). In 2008 maakt de band in de Graveland Studio van Krabman opnamen voor het titelloze debuutalbum dat in juni 2008 uitkomt bij Reference Records/Rough Trade.

Discografie Dejafuse

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Dejafuse

Audio/Video Dejafuse

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer