Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DUYCKER

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

dance, jazz, pop/rock, wereldmuziek

Online

Website

Duycker

Podium Duycker is een poppodium in Hoofddorp. Duycker organiseert en produceert concerten, feesten, festivals, open podia, jamsessies, en meer. Duycker heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 750 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 4 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder ...
Volledige biografie...

Biografie Duycker

Podium Duycker is een poppodium in Hoofddorp. Duycker organiseert en produceert concerten, feesten, festivals, open podia, jamsessies, en meer. Duycker heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 750 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 4 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en café concerten.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Duycker

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer