Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

EMMS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

30-06-1992 - heden

Emms

Emms (Emerson Akachar) is lid van de rapformatie Broederliefde. Samen met Frenna en Jonna Fraser scoort hij in 2016 een grote hit met het nummer 'My love'. Eind 2016 brengt hij het nummer 'Het is een feit' uit. Hierin blikt hij terug op het succesvolle jaar dat Broederliefde achter de ...
Volledige biografie...

Biografie Emms

Emms (Emerson Akachar) is lid van de rapformatie Broederliefde. Samen met Frenna en Jonna Fraser scoort hij in 2016 een grote hit met het nummer 'My love'. Eind 2016 brengt hij het nummer 'Het is een feit' uit. Hierin blikt hij terug op het succesvolle jaar dat Broederliefde achter de rug heeft. In de videoclip (gemaakt door Paperclips) somt hij alle hoogtepunten van afgelopen jaar op. In 2017 komt hij in opspraak door een filmpje waarin hij antisemitische leuzen scandeert. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei besluit hierop Broederliefde als ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ te schrappen.

In bezetting van

Broederliefde  

Discografie Emms

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Emms

Video Emms

Broederliefde (Emms) - He...
Broederliefde (Emms) - Het Is Een Feit (Prod. Darr3n & Y3ray)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Broederliefde (Emms) - Het Is Een Feit (Prod. Darr3n & Y3ray)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer