Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

EXPOSURE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Exposure

Periode

1996 - 1997

Genre

meidengroepen, MOR

Exposure

Exposure is een MOR-formatie met o.a. zangeres Liane Hoogeveen (ex-Shift) in de gelederen. De groep heeft in 1996 een hit met de single Teddybear. Het trio is te zien bij de o.a. de televisieprogramma's TROS Zomertoer en TMF. Exposure treedt ook op in het buitenland: Thailand (S.O.S. Kinderdorpen), Denemarken, Duitsland, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Liane Hoogeveen   zang
Jacqueline Aronson   zang
Katelijne van Otterloo   zang

Genoemd in de biografie van

1997   Lee Towers

Biografie Exposure

Exposure is een MOR-formatie met o.a. zangeres Liane Hoogeveen (ex-Shift) in de gelederen. De groep heeft in 1996 een hit met de single Teddybear. Het trio is te zien bij de o.a. de televisieprogramma's TROS Zomertoer en TMF. Exposure treedt ook op in het buitenland: Thailand (S.O.S. Kinderdorpen), Denemarken, Duitsland, Italië (Olympisch Stadion Rome), Marokko (tijdens een afscheidsconcert van 2Unlimited) en in de Kuip te Rotterdam (met Lee Towers). Katelijne van Otterloo gaat verder met Epps&Cathy en maakt muziek met haar echtgenoot Bas van Otterloo (zoon van Rogier van Otterloo). Ze is ook als presentatrice te zien bij o.a. het programma Explosief op SBS6. Liane Hoogeveen zingt in Femme Vocale en de band Graze. Jacqueline Aronson heeft haar band Luigi's en vertolkt rollen in diverse musicals. Ze acteert daarnaast ook in de soaps Goede Tijden Slechte Tijden, Onderweg Naar Morgen en Goudkust.

Discografie Exposure

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Exposure

Audio/Video Exposure

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer