Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FULLDUPLEXX

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

FULLDUPLEXX in 2010

Periode

2010 - heden

Genre

electro, funk, impro, pop/rock, rock

FULLDUPLEXX

FULLDUPLEXX is de band rondom trombonist/componist Louk Boudesteijn, bekend van onder anderen het Boudesteijn/Van de Wouw Quintet (B&W5), medeoprichter en artistiek leider van het Rotterdam Jazz Orchestra en het Paul van Kemenade Quintet. Het repertoire bestaat uit een combinatie van electro, funk, rock en impro, door Boudesteijn zelf omschreven als ...
Volledige biografie...

Bezetting

Louk Boudesteijn   synthesizer, trombone
Mete Erker   basklarinet, saxofoon
Rein Godefroy   toetsinstrumenten
Ferhan Otay   gitaar
Pim Dros   drums
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2010   Michel van Schie

Biografie FULLDUPLEXX

FULLDUPLEXX is de band rondom trombonist/componist Louk Boudesteijn, bekend van onder anderen het Boudesteijn/Van de Wouw Quintet (B&W5), medeoprichter en artistiek leider van het Rotterdam Jazz Orchestra en het Paul van Kemenade Quintet. Het repertoire bestaat uit een combinatie van electro, funk, rock en impro, door Boudesteijn zelf omschreven als 'een grensoverschrijdende liefdesbetuiging aan alle mooie, spannende en opwindende muziek'. Het debuutalbum F.FWD komt in november 2010 uit op Embrace Recordings van Branko van Kooten.

Discografie FULLDUPLEXX

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's FULLDUPLEXX

Audio/Video FULLDUPLEXX

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer