Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FEIS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

25-01-1986 - 01-01-2019

Genre

hiphop, rap

Pseudoniemen

Feis Ecktuh

Feis

Feis is de Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh. Samen met Winne behoort hij tot de voorhoede van het Rotterdamse collectief Ecktuh Ecktuh. Met Winne maakt hij in 2007 een succesvolle wintersessie bij 101 Barz. Daarna volgen vele samenwerkingen (met onder meer U-Niq, Murda, Hef en MocroManiac) totdat hij in 2014 zijn ...
Volledige biografie...

Instrumenten

rap

Biografie Feis

Feis is de Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh. Samen met Winne behoort hij tot de voorhoede van het Rotterdamse collectief Ecktuh Ecktuh. Met Winne maakt hij in 2007 een succesvolle wintersessie bij 101 Barz. Daarna volgen vele samenwerkingen (met onder meer U-Niq, Murda, Hef en MocroManiac) totdat hij in 2014 zijn eigen album lanceert. Feis wordt op 1 januari 2019 in de vroege ochtend doodgeschoten in Rotterdam.

Discografie Feis

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Feis

Video Feis

Feis - Superman ft. Winne
Feis - Superman ft. Winne
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Feis - Superman ft. Winne

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer