Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FESTIVAL OUDE MUZIEK UTRECHT

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

barok, klassiek, renaissance

Online

website

Festival Oude Muziek Utrecht

De Stichting Organisatie Oude Muziek in Utrecht brengt al sinds het begin van de jaren tachtig vergeten muziek onder de aandacht. Met muziek uit de Middeleeuwen, Renaissance, Barok, Klassieke Periode en Romantiek weten zij jaarlijks zo'n zestigduizend bezoekers naar verschillende podia in het hele land te trekken. Jaarlijks hoogtepunt is ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

1989   Adrián Rodríguez van der Spoel
1989   The Spirit of Gambo
1998   Trigon
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Festival Oude Muziek Utrecht

De Stichting Organisatie Oude Muziek in Utrecht brengt al sinds het begin van de jaren tachtig vergeten muziek onder de aandacht. Met muziek uit de Middeleeuwen, Renaissance, Barok, Klassieke Periode en Romantiek weten zij jaarlijks zo'n zestigduizend bezoekers naar verschillende podia in het hele land te trekken. Jaarlijks hoogtepunt is het tiendaagse Festival Oude Muziek Utrecht. Naast de concertactiviteiten brengt de stichting ook een kwartaaltijdschrift uit over de stand van zaken binnen de oude muziek.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Festival Oude Muziek Utrecht

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer