Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FRED MOMOTENKO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

fred momotenko

Periode

1970 - heden

Genre

componist, elektronische muziek en computermuziek, hedendaags

Online

Officiële website

Fred Momotenko

Fred Momotenko is een Nederlandse componist van Russische bodem. Na de educatie aan de Muziekuniversiteit te Moskou (slagwerk) zet hij zijn opleiding compositie in Nederland voort bij Alexander Hrisanide, Willem Jeths en Roderik de Man. Zijn werken zijn positief beoordeeld door de jury van de VSB Compositie Prijs (2002, Amsterdam), ...
Volledige biografie...

Instrumenten

componist

Biografie Fred Momotenko

Fred Momotenko is een Nederlandse componist van Russische bodem. Na de educatie aan de Muziekuniversiteit te Moskou (slagwerk) zet hij zijn opleiding compositie in Nederland voort bij Alexander Hrisanide, Willem Jeths en Roderik de Man. Zijn werken zijn positief beoordeeld door de jury van de VSB Compositie Prijs (2002, Amsterdam), de Henriëtte Bosmans Prijs (2006, Utrecht), The Free Sounds Organisation, Linux Audio Organisation (150-Years-of-Music-Technology Composition Competition Prize 2010) en The EmuFest 2010 Prize (Rome).

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Fred Momotenko

Audio/Video Fred Momotenko

Video Fred Momotenko

Cloud Messenger Thundamed
Cloud Messenger Thundamed
Cloud Messenger - Dance a...
Cloud Messenger - Dance around the Tree
Cloud Messenger trailer
Cloud Messenger trailer
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Cloud Messenger - Dance around the Tree

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer