Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FRENNA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Promotiefoto (bron: website Top Notch)

Periode

17-11-1991 - heden

Genre

hiphop

Frenna

Haagse rapper (echte naam Francis Edusei) die onderdeel uitmaakt van hiphopformaties SFB en New Wave. Solo scoort hij grote hits met Emms en Jonna Fraser ('My Love'), Ronnie Flex ('Energie') en Lil' Kleine ('Verleden tijd'). In 2018 maakt hij een album met producer Diquenza, waarop ook hun nummer 1-hit 'Vervloekt' ...
Volledige biografie...

Instrumenten

rap, zang

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

1-8-24, Solar Weekend, Roermond

Biografie Frenna

Haagse rapper (echte naam Francis Edusei) die onderdeel uitmaakt van hiphopformaties SFB en New Wave. Solo scoort hij grote hits met Emms en Jonna Fraser ('My Love'), Ronnie Flex ('Energie') en Lil' Kleine ('Verleden tijd'). In 2018 maakt hij een album met producer Diquenza, waarop ook hun nummer 1-hit 'Vervloekt' staat. Bij de FunX Music Awards in 2019 sleept Frenna drie prijzen in de wacht.

In bezetting van

New Wave   rap, zang
SFB  

Discografie Frenna

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Frenna

Audio/Video Frenna

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer