Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GAJUS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1976 - 1981

Genre

rock

Gajus

Gajus is een stevige new wave band uit Nijmegen met o.a. zanger/gitarist Ger Hoeijmakers, Ruud de Grood (later naar Buster Smiles) en drummer/zanger René Creemers (later naar Blowbeat). De groep tourt door Nederland en Duitsland en is op 9 januari 1979 op de Nationale radio te horen in Vara's Popkrant.
Volledige biografie...

Bezetting

Ruud de Grood   toetsinstrumenten, zang
Jan Van Woezik   basgitaar
Michiel Geurtzen   zang
Ger Hoeijmakers   gitaar, zang
René Creemers   drums, zang

Genoemd in de biografie van

1977   René Creemers
1982   Blowbeat
2003   Frank Boeijen

Biografie Gajus

Gajus is een stevige new wave band uit Nijmegen met o.a. zanger/gitarist Ger Hoeijmakers, Ruud de Grood (later naar Buster Smiles) en drummer/zanger René Creemers (later naar Blowbeat). De groep tourt door Nederland en Duitsland en is op 9 januari 1979 op de Nationale radio te horen in Vara's Popkrant. Manager Paul Schouwenaars ontfermt zich later over de Frank Boeijen Groep. De Grood, Geurtzen, Creemers, Hoeijmakers en Van Woezik maken ook in tijd deel uit van de Margriet Eshuijs Band.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Gajus

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer