Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GANGBUSTERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

jazz

Gangbusters

Gangbusters is een swing-, scat- en jiveband opgericht door bassist Gert-Jan Blom. Samen met tapdanser Peter Kuit speelt de groep in de jaren tachtig regelmatig op podia en voor radio- en televisieprogramma's in binnen- en buitenland, waaronder vier maal North Sea Jazz. Stomp Stomp is het enige album van The ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ton van Bergeijk   banjo, gitaar, ukelele
Boris Vanderlek   saxofoon
Roland Brunt   klarinet, saxofoon
Gert-Jan Blom   basgitaar
Frenk van Meeteren   gitaar, mondharmonica, trompet

Genoemd in de biografie van

1983   Crooks
1987   Gert-Jan Blom

Biografie Gangbusters

Gangbusters is een swing-, scat- en jiveband opgericht door bassist Gert-Jan Blom. Samen met tapdanser Peter Kuit speelt de groep in de jaren tachtig regelmatig op podia en voor radio- en televisieprogramma's in binnen- en buitenland, waaronder vier maal North Sea Jazz. Stomp Stomp is het enige album van The Gangbusters.

Discografie Gangbusters

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Gangbusters

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer