Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GENETIC FACTOR

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genetic Factor

Genre

ambient, experimenteel

Online

LastFM

Genetic Factor

Genetic Factor is elektronische muzikant Richard Zeilstra. In de jaren tachtig produceert hij voor de VPRO op Radio 3 de programma's Radionome (1981-1982) (tevens copresentatie) en Spleen (1982-1984). Muziek van zijn hand verschijnt onder meer op de compilatie waarmee Radionome afscheid neemt. Genetic Factor treedt ook op en speelt onder ...
Volledige biografie...

Biografie Genetic Factor

Genetic Factor is elektronische muzikant Richard Zeilstra. In de jaren tachtig produceert hij voor de VPRO op Radio 3 de programma's Radionome (1981-1982) (tevens copresentatie) en Spleen (1982-1984). Muziek van zijn hand verschijnt onder meer op de compilatie waarmee Radionome afscheid neemt. Genetic Factor treedt ook op en speelt onder meer mee tijdens het concert van Michel Banabila op een editie van het festival Tegentonen in Paradiso.

Discografie Genetic Factor

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Genetic Factor

Audio/Video Genetic Factor

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer