Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GHEPETTO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Ghepetto

Genre

luisterlied, Nederlandstalig, pop/rock

Online

Officiële website
Morning Tunes

Ghepetto

Ghepetto is zanger en liedjesschrijver Bert Vermaas uit Ermelo. Hij is de eerste zanger van Nederpopband Toontje Lager, tot en met de single Ja Verrek uit 1980. Daarna speelt hij in Het Beest. In 2012 verschijnt zijn soloalbum ……En Heb Ik Het Weer Gedaan. Het repertoire bestaat uit eigentijdse pop ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bert Vermaas   arrangeur, componist, gitaar, tekstschrijver, zang

Genoemd in de biografie van

2012   Toontje Lager

Biografie Ghepetto

Ghepetto is zanger en liedjesschrijver Bert Vermaas uit Ermelo. Hij is de eerste zanger van Nederpopband Toontje Lager, tot en met de single Ja Verrek uit 1980. Daarna speelt hij in Het Beest. In 2012 verschijnt zijn soloalbum ……En Heb Ik Het Weer Gedaan. Het repertoire bestaat uit eigentijdse pop met een licht jazzy inslag en teksten over liefde en grenzeloos verlangen, verwant met Belgische artiesten als Eva de Roovere en Raymond van het Groenewoud. Voor de website morningtunes.nl maakt Ghepetto liedjes om wakker bij te worden.

Discografie Ghepetto

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Ghepetto

Audio/Video Ghepetto

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer