Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GOSLINK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Goslink

Genre

alternative, Nederlandstalig, pop/rock, singer-songwriter

Online

Officiële website

Goslink

Goslink (Harm Goslink Kuiper) is muzikant, kunstenaar en instrumentenbouwer. In 1999 studeert af aan de kunstacademie te 's-Hertogenbosch met een enorme hoeveelheid werk; schilderijen, beelden, (animatie)filmpjes, installaties, tekeningen, een verhalenbundeltje en een cd met liedjes.In eigen beheer brengt hij meerdere cd´s uit. Tussen 2005 en 2007 speelt hij bij de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Harm Goslink Kuiper   accordeon, banjo, dobro, mandoline

Genoemd in de biografie van

2006   El Pino & The Volunteers

Biografie Goslink

Goslink (Harm Goslink Kuiper) is muzikant, kunstenaar en instrumentenbouwer. In 1999 studeert af aan de kunstacademie te 's-Hertogenbosch met een enorme hoeveelheid werk; schilderijen, beelden, (animatie)filmpjes, installaties, tekeningen, een verhalenbundeltje en een cd met liedjes.In eigen beheer brengt hij meerdere cd´s uit. Tussen 2005 en 2007 speelt hij bij de alternatieve countryband El Pino & The Volunteers.In 2010 komt zijn (Nederlandstalig) debuutalbum Stil Leven uit, waarvoor hij zelf het artwork maakt en zijn zelfgebouwde instrumenten te horen zijn. Live speelt hij solo en met band.

Discografie Goslink

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Goslink

Audio/Video Goslink

Video Goslink

GOSLINK - STIL LEVEN
GOSLINK - STIL LEVEN
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
GOSLINK - STIL LEVEN

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer