Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GRAND SLAM!

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Grand Slam!

Periode

2004 - 2010

Genre

bluesrock

Grand Slam!

Grand Slam! is een rhythm & bluesband rondom bluesveteraan Ted Oberg (gitaar). In de beginfase verzorgt zanger/gitarist Erwin Nyhoff (Prodigal Sons) de vocalen en maakt Pierre van der Linden (Focus, Brainbox) deel uit van de band. Al snel wordt zangeres Simone Roerade (ex-Candy Dulfer's Funky Stuff) het vocale middelpunt van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ted Oberg   gitaar
Rob Geboers   toetsinstrumenten
Marco Oonincx   basgitaar
Arie Verhaar   drums
Simone Roerade   zang

Overige muzikanten

Pierre van der Linden   drums
Erwin Nijhoff   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2003   Erwin Nyhoff
2004   Brainbox
2004   Livin' Blues

Biografie Grand Slam!

Grand Slam! is een rhythm & bluesband rondom bluesveteraan Ted Oberg (gitaar). In de beginfase verzorgt zanger/gitarist Erwin Nyhoff (Prodigal Sons) de vocalen en maakt Pierre van der Linden (Focus, Brainbox) deel uit van de band. Al snel wordt zangeres Simone Roerade (ex-Candy Dulfer's Funky Stuff) het vocale middelpunt van de groep. Een belangrijke rol is verder weggelegd voor Rob Geboers (Flavium, Ana Popovic) op piano en Hammond. De ritmesectie wordt gevormd door bassist Marco Oonincx (Ana Popovic, Magic Frankie) en drummer Arie Verhaar (Tom Principato, Tino Gonzales).

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Grand Slam!

Audio/Video Grand Slam!

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer