Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GRAND SUPREME BLOOD COURT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Grand Supreme Blood Court in 2012

Periode

2009 - heden

Genre

deathmetal, doommetal, pop/rock

Online

Facebook

Grand Supreme Blood Court

Grand Supreme Blood Court is een death metalband uit Overijssel, opgericht door gitarist Eric Daniels (ex-Asphyx) samen met bassist Theo van Eekelen (Hail Of Bullets) en zanger Martin van Drunen, drummer Bob Bagchus en gitarist Alwin Zuur uit Asphyx. De band maakt muziek in de traditie van oude Slaughter, Funeral ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bob Bagchus   drums
Eric Daniels   gitaar
Theo van Eekelen   basgitaar
Alwin Zuur   gitaar
Martin van Drunen   zang

Genoemd in de biografie van

2012   Asphyx

Biografie Grand Supreme Blood Court

Grand Supreme Blood Court is een death metalband uit Overijssel, opgericht door gitarist Eric Daniels (ex-Asphyx) samen met bassist Theo van Eekelen (Hail Of Bullets) en zanger Martin van Drunen, drummer Bob Bagchus en gitarist Alwin Zuur uit Asphyx. De band maakt muziek in de traditie van oude Slaughter, Funeral Bitch, vroege Malhavoc en Necrovore. In het gerechtshof uit de bandnaam heeft elk bandlid zijn specifieke positie, zoals magistraat, rechter, aanklager, griffier en scherprechter. De haatdragende, spottende teksten op het debuutalbum Bow Down Before The Blood Court (november 2012) zijn net weinig zachtzinnig als de muziek. De plaat is opgenomen in de Harrow studio en de Sonic Assault studio en gemixt door Dan Swanö (Edge Of Sanity, Bloodbath).

Discografie Grand Supreme Blood Court

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Grand Supreme Blood Court

Audio/Video Grand Supreme Blood Court

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer