Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GROUPIES DELITE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1975 - 1978

Genre

a cappella/vocal groups, doowop, pop

Groupies Delite

Haagse doo-wop groep met Trudy Huysdens in de gelederen die later naam maakt in de groep Champagne. Zanger Han Blaauw (die tevens stuntman is in de film Soldaat Van Oranje) maakt samen met filmacteur Rutger Hauer in 1977 een single als Blue & Orange. Dat plaatje wordt pas begin 2007 ...
Volledige biografie...

Bezetting

Trudie Huysdens   zang
Patricia Blaauw   zang
Han Blaauw   zang

Genoemd in de biografie van

1970   Evert Nieuwstede
1976   Champagne

Biografie Groupies Delite

Haagse doo-wop groep met Trudy Huysdens in de gelederen die later naam maakt in de groep Champagne. Zanger Han Blaauw (die tevens stuntman is in de film Soldaat Van Oranje) maakt samen met filmacteur Rutger Hauer in 1977 een single als Blue & Orange. Dat plaatje wordt pas begin 2007 officieel uitgebracht.

Discografie Groupies Delite

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Groupies Delite

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer