Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GUUS DRAL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1947 - 03-06-2011

Genre

fagot, hedendaags, klassiek

Guus Dral

Guus Dral studeert fagot bij Joep Terwey aan het conservatorium van Amsterdam. Hij speelt eerst in verschillende Nederlandse orkesten tot hij in 1974 bij het Koninklijk Concertgebouworkest in dienst komt. Hij begint als fagottist maar vanaf 1982 speelt hij contrafagot. Daarnaast is hij docent contrafagot aan het Conservatrium van Amsterdam.
Volledige biografie...

Instrumenten

fagot

Biografie Guus Dral

Guus Dral studeert fagot bij Joep Terwey aan het conservatorium van Amsterdam. Hij speelt eerst in verschillende Nederlandse orkesten tot hij in 1974 bij het Koninklijk Concertgebouworkest in dienst komt. Hij begint als fagottist maar vanaf 1982 speelt hij contrafagot. Daarnaast is hij docent contrafagot aan het Conservatrium van Amsterdam. Guus Dral overlijdt op 3 juni 2011.

Discografie Guus Dral

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Guus Dral

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer